Vés al contingut

Noves oblacions i entrades març 2024

El diumenge 17 de març, cinquè diumenge de Quaresma, va haver-hi quatre oblacions. Enguany, per diverses circumstàncies, la Trobada general d’oblats benedictins de Montserrat no va tenir lloc el quart diumenge de Quaresma, conegut amb el nom llatí Laetare, sinó el cinquè. Les quatre persones que feren l’oblació van ser: Maria Rosa Anfruns Garriga, de Vic, Jaume Calmet Garcia, de Tarragona, Carme Senpau Obach, d’Olot, i Martí Terés i Rius, de la Pobla de Cérvoles. La van fer dins de l’Eucaristia que celebràrem a la una a l’altar major. Donem-ne gràcies a Déu.

A l’inici d’aquesta mateixa Eucaristia feren l’entrada –acolliment en l’inici del procés de preparació per a l’oblació– quatre persones més: Montserrat Alabart Castellví, de Riba-roja d’Ebre, Blanca Goerlich Tío, de València, Montserrat Massaguer Gudiol, de Gurb, i Joan Pujol Saderra, de l’Ampolla.

Després de l’Eucaristia vam dinar plegats a l’hostal Cisneros. Passàvem de 90 comensals. A la tarda vam celebrar l’Assembla anual ordinària, al final de la qual el pare abat ens feu una breu conferència.