Vés al contingut

President i P. Consiliari dels Oblats

Com a President i Consiliari actuals dels Oblats benedictins de Montserrat ens plau d’adreçar-nos a tots els qui entreu en aquesta nostra web, tant si sou oblats com si no ho sou. Tothom hi és benvingut. Estem contents de disposar d’aquesta eina de comunicació que, per modesta que sigui, ja des d’ara pot servir d’una banda per anar informant de la nostra vida i de les activitats que duem a terme –de les passades i de les futures– i, per altra banda, posar a l’abast de tothom tant allò que som i que vivim els oblats benedictins com allò que fem. També pretenem que faci un bon servei a l’hora de tenir fàcil accés no solament a textos bàsics, com la Bíblia, la Regla o la Litúrgia de les Hores, sinó també a d’altres webs del món benedictí. Caldrà anar-la ampliant, aquesta web, per la qual cosa ens plaurà rebre suggeriments tant de forma com de contingut; ja des d’ara us els agraïm. Per part nostra mirarem de tenir-la permanentment actualitzada. Desitgem, doncs, que aquesta eina digital serveixi per viure i per testimoniar, per difondre, ni que sigui modestament, el mestratge de sant Benet tal com el llegim a la seva Regla, tal com el segueixen els monjos i, sobretot, tal com mirem d’alimentar-nos-en els oblats, que vivim enmig del nostre món.

Jordi Carbonell
President

P. Jordi Castanyer
Consiliari